European Media Partner

In een handomdraai lekkere hapjes op tafel zetten

3 vragen aan… Teus Vlot, Franchisemanager bij Kippie

Nu feestjes weer mogen, weliswaar op afstand en zittend, komt vast ook de volgende vraag bij velen weer naar boven: wat moet je de gasten serveren? Denk je aan een warm of koud hapje dan is kip een goede optie. Iedereen, behalve vegetariërs, vindt kip lekker en je kunt deze op heel veel manieren serveren. Ook als je niet een keukenprins of -prinses bent.

Hoe kunnen de niet creatieve thuiskoks toch zorgen voor een mooie borrelavond?

“Kant-en-klare kiphapjes op een partyschotel of zelfs hele kant-en-klaar maaltijden zijn voor de niet creatieve thuiskok een goede optie. Het scheelt veel voorbereidingstijd, je hoeft het alleen nog maar even op te warmen. En binnen no time staat er toch een feestelijke maaltijd of borrel op tafel.”


Waarom mag een partyschotel niet op een feestelijke gelegenheid ontbreken?

“Partyschotels zijn er in vele varianten. En met kip kun je vele verschillende varianten serveren. Op deze manier is er voor ieder wat wils en kun je precies kiezen wat je lekker vindt. En ook in grootte is er variatie en behoort een partyschotel met maar liefst negentig kiphapjes in vijf verschillende smaken tot de mogelijkheid. Je stelt dus niemand teleur op jouw feestje.”


Wat zijn de voordelen van een partyschotel?

“De partyschotels zijn klaar om geserveerd te worden wanneer je deze afhaalt of laat thuis bezorgen. Je hoeft de schotel alleen even op te warmen en zo heb je alle tijd voor je visite en mis je niets van je eigen feestje. De kiphapjes zijn er bovendien in vele soorten en maten. Van kipgehaktballetjes in een zoete ketjapsaus, kleine satéstokjes met een heerlijke knoflookmarinade, krokante kipkluifjes met verschilde kruiden en marinades tot aan hotwings.”

Delen

Journalist

Related articles