European Media Partner

Horeca in Noord-Nederland

Op maandag 30 september 2019 vindt in de sfeervolle Martinikerk in Groningen de 8e editie plaats van de Horecabeurs Noord Nederland. De beurs staat bekend als een markante en genuanceerde beurs en op een unieke locatie, met interessante masterclasses, uitdagende vakwedstrijden en een kwalitatief scala aan standhouders.

Nieuw dit jaar is de Bier & Spijsstraat. Bier wordt steeds vaker toegevoegd of gecombineerd met hapjes of complete maaltijden, met bier kan je alle kanten uit. In onze nieuwe bier & spijsstraat ontmoet je brouwers die je alles kunnen uitleggen over de meest uiteenlopende bier- en spijscombinaties. Van tips, tot proeven en ontdekken welk bier het beste matcht bij een gerecht of borrelhap.

 

Een andere nieuwe aanwinst is de Belevingstafel, een tafel waaraan beursbezoekers via koptelefoons gratis mini-masterclasses kunnen volgens van standhouders. Van koffiecocktails tot teambuilding, aan de belevingstafel ontdek je het allemaal en je kunt gewoon aanschuiven zolang er een plekje vrij is.

 

Naast het presenteren en demonstreren van innovatieve producten en diensten ligt de focus op het delen van kennis en het opbouwen of onderhouden van interessante relaties. Onze standhouders worden dan ook geselecteerd op hun innovatieve karakter, zodat zij ons veel kunnen leren. Er hangt een comfortabele netwerksfeer op de vakbeurs en we pleiten voor een grote interactie tussen standhouder en bezoeker door ons specifiek op horecaondernemers en hun directie te richten.

 

Delen

Journalist

Related articles