European Media Partner

Het voordeel van stenen materiaal

3 vragen aan Hendrik Willems, zakelijk directeur Cosentino Group Nederland & Polen

 

 

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor stenen materiaal? 

“Wij produceren stenen materialen die onder andere gebruikt worden voor interieur opties zoals keuken- en badkamerbladen, vloeren, binnenwanden, buitengevels, terrassen en zelfs zwembaden. Belangrijk vinden wij de toegevoegde waarde van onze merken. Zo zijn ze kras-, vlek- en zuurbestendig, maar enkele merken beschikken ook over een waterafstotende technologie waardoor schoonmaken nóg gemakkelijker is, en een aantal materialen zijn hittebestendig waardoor hete potten en pannen op het blad geen probleem zijn.”

 

Hoe kan je de klant helpen de juiste keuze te maken?

“We zijn een kennispartner op het gebied van steen met innovatieve merken. Je moet voor de klant klaarstaan met gedegen materiaaladvies en helpen met het maken van een goede keuze. Ook moet online als offline ondersteuning en inspiratie geboden worden voor ieder project. En we staan graag in direct contact met onze klanten. “

  

Waar zijn jullie het meest trots op? 

“We zijn trots op onze innovatieve inslag en duurzame initiatieven. Met trendsettende materialen als marmer- en betonlooks welke op verantwoorde wijze worden geproduceerd bieden wij inspiratie en zijn wij wereldwijd te vinden bij mensen thuis en in openbare ruimtes als hotels, restaurants en zorginstellingen.”

Delen

Journalist

Sylvana Terlage

Related articles