European Media Partner

Het effectief organiseren van mobiliteit

Drie vragen aan Antoinette Vos-Benning, directeur Driven


Kun je uitleggen hoe je zakelijke mobiliteit effectief kan organiseren?

“Via een platform zoals dat van ons waar je al je zakelijke mobiliteit op één plek regelt. Van (deel)leaseauto tot e-bike en van OV tot huurauto. Zodat iedereen op z’n eigen manier van A naar B kan en jij inzicht hebt in het gebruik en grip op de kosten. Alles staat op één factuur en er is één aanspreekpunt.”


Wil je dat toelichten?

“Voor sommige beroepsgroepen is een leaseauto heel fijn. Maar als je in hartje van een grote stad een afspraak hebt, dan kan het ook efficiënt zijn om aan de rand van die stad te parkeren en je reis te vervolgen met het openbaar vervoer. Een autorit naar het stadscentrum vergt veel tijd en je bent een vermogen aan parkeerkosten kwijt.”


 Hoe kom je met een flexibele oplossing?

“We kijken altijd eerst naar de wensen van de gebruiker, geven persoonlijk advies en bieden de flexibiliteit die jij als ondernemer nodig hebt. Er zijn mensen die vasthouden aan een leaseauto. Er zijn echter ook genoeg mensen die de elektrische leasefiets om naar het werk te komen willen combineren met het openbaar vervoer of deelauto’s om klanten te bezoeken. Wij treden daarbij op als coördinator. Wij willen het de klant gemakkelijk maken en brengen alle vervoersopties samen.”

Delen

Journalist

Related articles