European Media Partner

Heerlijk genieten van vakantie in uw eigen tuin

Nog meer dan andere jaren, gaan we deze zomer in onze eigen omgeving doorbrengen. Een drankje op het terras werd ingeruild voor een borrel in eigen tuin, voor velen van ons wordt het zelfs vakantie in eigen tuin! We komen er met z’n allen achter dat die eigen omgeving eigenlijk ook heel fijn kan zijn en dat het er prettig vertoeven is. We willen het zo gezellig en comfortabel mogelijk maken. Nieuwe tuinmeubelen staan hierdoor op vele verlanglijstjes. De vraag is: hoe maak je de juiste keuzes?

Het begint bij het maken van een tuinplan. Waar ben je naar op zoek? Een mooie loungeset die je helemaal naar je eigen ruimte samen kunt stellen is de perfecte invulling van een plek waar je graag luie zomerdagen/avonden doorbrengt. Of een lekkere grote tafel met fijne stoelen om met het hele gezin eindeloos aan te tafelen. Misschien heb je wel ruimte voor beide, of juist niet en zoek je een tussenoplossing. Met een goed tuinplan maak je altijd de juiste keuze!


Wat is je stijl: Hou je van natuurlijke materialen met een warme uitstraling zoals teakhout of juist meer van strak zoals aluminium? Of misschien wel een stoere robuuste set, dus een combinatie van beide?  Er is een grote keuze waardoor het voor iedereen mogelijk is de juiste match te maken. 


Denk ook na over het zitcomfort. Wat voor buitenzitter ben je? Wil je je tuinmeubelen buiten zetten en zelfs de kussens het hele jaar lekker buiten laten staan? Dan kan dat zeker als je kiest voor all weather materialen. Je kussens alleen in de winter binnenhalen? Kies Soltex! Vind je dat zonde en haal je je kussens ’s avonds liever uit de set om ze binnen te leggen? Dat kan ook! Er zijn verschillende comfortabele outdoor stoffen die hier geschikt voor zijn. 


Maar het belangrijkste is daadwerkelijk naar buiten gaan. Vooral door buiten te zijn breng je dat vakantiegevoel naar eigen tuin. Maak van je tuin je eigen vakantieparadijsje, een echte staycation. Relax op een ligbed met een heerlijke cocktail, zet een muziekje aan, speel spelletjes met het gezin en zet aan het einde van de dag lekker de barbecue aan.

Delen

Journalist

Charlotte Antonissen

Related articles