European Media Partner

Future Learning BV biedt een totaaloplossing voor onze kenniseconomie

Efficiënte en effectieve kennisdeling is nodig voor overheden, scholen en bedrijven. Met name in de huidige kenniseconomie is dit een belangrijke voorwaarde. Hiervoor zullen steeds meer online leeroplossingen nodig zijn. De digitale wereld waar we in leven, maakt het namelijk mogelijk om kennis snel en veilig te delen. Online leren ontwikkelt zich continue en heeft bijna geen beperkingen meer vergeleken met klassikale training. Het biedt zelfs extra mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren. Natuurlijk is echt sociaal contact ook altijd welkom.

Future Learning BV biedt hiervoor het ILIAS online leerplatform aan (beschikbaar in 22 talen). ILIAS staat voor geIntegreerd Leer, Informatie en sAmenwerkings Systeem. ILIAS is een platform voor online leren (e-learning), kennisborging, communicatie en samenwerking, vertelt Joke van Cappelle, eigenaar van Future Learning. “Wij ontzorgen klanten bij het gebruik van een online leerplatform op basis van ILIAS. Wij richten het leerplatform, op maat in voor elke klant.  Er worden samen met hen didactische storyboards ontwikkeld om tot het gewenste leerresultaat te komen. Kennis verdwijnt snel. Door aanbieden van animaties, virtual classrooms, effectieve e-learning modules en interactieve video’s blijft leren leuk, afwisselend, leerzaam en effectief”.


“Er is veel aandacht besteed aan het moderniseren van het leerplatform”, gaat Van Cappelle verder. “Het online leerplatform is nu eenvoudig en gebruiksvriendelijk in te richten. Wij maken het digitale platform op maat. In de juiste moderne vormgeving door het weglaten van overtollige functies. Open source is nu de norm geworden voor online leerplatforms, aldus Van Cappelle. ILIAS wordt op een veilige manier gebruikt door onze, vaak internationale klanten, onder andere de NAVO, MCB, Bender, Interfood, Bunge, de Luchtmacht van de Emiraten en verschillende Europese Ministeries van Defensies. Dit geldt zowel voor het platform als voor interactieve content en ook serious games.”


“Het volgen van resultaten gebeurt op basis van de nieuwe standaard xAPI (Experience API). Hierdoor kunnen trainingsgegevens worden gecorreleerd met taakresultaten om de effectiviteit van de training te kunnen beoordelen. Zo kan de effectiviteit worden beoordeeld. Uiteindelijk gaat het om een verbetering van resultaten in de praktijk.”         


Wilt u ook gebruik maken van online leeroplossingen? Klik dan hier om vóór 30 september een expertsessie in te plannen met onze leerconsultants.  


futurelearning.nl


Delen

Journalist

Related articles