European Media Partner

Een verlenging van je woning

Zeker nu we flink beperkt zijn in onze bewegingsvrijheid is het opknappen van de tuin of balkon voor velen een prioriteit geworden. Want je tuin is veel meer dan alleen een stukje grond.

Volgens IkWoonFijn.nl wordt de tuin steeds vaker als een verlenging van de woonruimte gezien. Daarom geven ze een aantal tips om nog meer te genieten van je tuin. Allereerst is het van belang om je tuin goed te onderhouden. Een rommelige tuin oogt natuurlijk een stuk minder luxe. Daarom is het belangrijk regelmatig onkruid weg te halen, te snoeien en het gras te maaien.


Een ander belangrijk onderdeel is de schutting. Met de juiste schutting kan je je tuin gelijk een hele nieuwe look geven. Momenteel zijn moderne exemplaren in donkerbruin, grijs en zwart zeer geliefd.


Als je een mooie, luxe woonkamer hebt is het natuurlijk interessant om die luxe ook door te laten lopen in je tuin, zo wordt de tuin echt een verlenging van je woonruimte. Doe dit bijvoorbeeld door dezelfde stijl aan te houden en hetzelfde kleurenpalet toe te passen. Ook het gebruik van hetzelfde materiaal kan extra luxe geven en zorgt voor een ruimtelijk effect. Ook oogt het luxe als je dezelfde decoratie terug laat komen in je tuin. Heb je veel planten in huis? Laat dat dan ook in de tuin terugkomen! 


Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles