European Media Partner
Norman Soares, organisator van Fitfair GEZONDHEID

Een inspirerend event voor sportfans

3 vragen aan Norman Soares, Organisator van Fitfair


Wat is de missie van de fitnessbeurs?

“Wij willen mensen de mogelijkheid bieden hun helden te ontmoeten én wat te leren. Geen stoffige beurs, maar een inspirerend event, waar sportprofessionals, ondernemers en fanatieke sporters samenkomen. Tijdens de tweede editie, in november, staat educatie weer centraal. Hoe houdt de kleine sportschooleigenaar zijn hoofd boven water, wat is de beste sportvoeding en wat zijn de nieuwste fitnesstechnieken? In een TEDx achtige setting worden allerlei belangrijke onderwerpen behandeld, door topsprekers.”


Zijn alle bezoekers gespierd?

Lachend: “Iedereen, behalve ik. Nee, even zonder dollen. Dat valt mee. Het is geen beurs waar bodybuilders rondlopen zonder shirt, en bezoekers bezig zijn met het scoren van gratis proefmonsters van voedingssupplementen. Het draait niet om uiterlijk, maar om kennis. Het is de bedoeling dat mensen gemotiveerd en geïnspireerd vertrekken. En dat ze goede ideeën hebben over hoe ze nóg beter kunnen worden in hun werk, of hobby.”


Waar is de beurs over vijf jaar?

“Ik wil dat Fitfair het grootste educatieve fitnessevent wordt van de Benelux. Dat moet lukken, omdat ons concept uniek is. Bij de volgende editie verwacht ik minimaal 5500 bezoekers.”


Delen

Journalist

Marith Iedema

Related articles