European Media Partner

Een educatieplatform voor cryptocurrency

Vrijwel iedereen heeft inmiddels wel van cryptocurrencies gehoord. Ondanks de hoge mate van toetreders zijn lang niet alle beleggers in crypto winstgevend. Juist omdat de markt nog relatief jong is, is er specialistische kennis nodig om goed te begrijpen hoe de mechanismen van de cryptomarkt werken. Tijd vinden en het filteren van de grote hoeveelheid kennis blijkt voor een hoop mensen nog een obstakel. 

Juiste kennis

Want, de crypto markt is niet altijd even makkelijk. “Om deze goed te navigeren moet je weten wat je doet en veel mensen hebben simpelweg niet de juiste kennis en hebben geen zeeën van tijd om die kennis op te doen”, vertellen Rob Duijvestijn en Patrick Jongeneel, oprichters van WhatsNext Community. “Eén van beste manieren om deze kennis op te doen is door van anderen te leren en daar spelen wij met de WhatsNext Community op in. Via onze Discord-server delen we onze kennis met een community van beleggers die geïnteresseerd zijn in beleggen in cryptocurrencies en aandelen.” 


Corona & impact markt

Bedrijfsmatig zijn de macro-economische ontwikkelingen en het beleid dat wordt gevoerd gunstig geweest voor WhatsNext om een forse groei door te maken. Mensen besteden veel van hun tijd achter hun scherm; mede door de maatregelen. “We merken dat de behoefte om te netwerken en het ‘sociaal leren’ groot is. Daarnaast willen mensen simpelweg het geld dat op de bank staat laten renderen. Continu wordt ingepraat door de media dat je armer wordt als je niets doet vanwege de hoge inflatie, lage / negatieve rente en de belastingdruk. Deze boodschap wordt er in zo’n grote mate ingeramd bij de particuliere beleggers dat we denken dat er nog zeker rek is in de financiële markten, maar dit niet eeuwig houdbaar is. Een grote toestroom van particuliere beleggers is vaak de laatste fase van de cyclus. Dit is ook iets waar we onze leden voor behoeden.”


Community

Meer dan ooit lijkt er een behoefte nieuwe mensen te leren kennen en de bewustwording dat mensen zich willen omgeven met gelijkgestemde of mensen die al verder zijn, zodat ze hieraan op kunnen trekken. Duijvestijn: “In de community op Discord bieden we hier een plek om dit te doen. Leden maken een account aan op onze discord server en krijgen notificaties op hun telefoon / laptop als één van onze vijftien bevlogen experts iets stuurt in de Discord. Leden kunnen zelf bepalen op welke kanalen zij notificaties aanzetten en welke niet. Zo bieden we vrijwel alles aan wat de cryptomarkt te bieden heeft; marktontwikkelingen, fundamentele analyses, technische calls, educatie en manieren om passief inkomen te verdienen.”


Liefdadigheid

Niet alleen de eigen community willen we helpen, maar ook de community om ons heen. Jongeneel: “Ik werk recent vanuit Indonesië. Het afgelopen jaar hebben we een goed jaar gedraaid. En al een tijdje liep ik rond met het idee om rendementen te koppelen aan liefdadigheid. We willen graag mensen bij elkaar brengen uit onze community, die iets voor de medemens terug willen doen op een duurzame manier. Dat is waar we nu en zeker meer in de toekomst naartoe willen werken middels een liefdadigheidsfonds, waarop per jaar twintig procent rendement kan worden behaald met een niet al te hoog risico. Nu het einde van het jaar inzicht komt willen we iedereen de mogelijkheid bieden om zorg te dragen voor zij die het het hardst nodig hebben.” 


Ga voor meer informatie naar www.whatsnextcommunity.com 

Delen

Journalist

Related articles