European Media Partner

Een actieve dag uit in eigen land

Wil je een dagje weg, maar niet de klassieke stedentrip? Denk dan eens aan karten, een toffe escape room of een avontuur op een E-Chopper.

Kartcompetitie

De kartbaan bij Gamecity is tijdens de COVID-19 periode compleet vernieuwd! Een nieuwe coating op het circuit en een nieuwe lay-out zorgen voor een uitdagende nieuwe baan. Snelheid, glooiende bochten met meer dan genoeg inhaalmogelijkheden volgen elkaar op. De verdieping en een technisch gedeelte maken dit circuit compleet voor iedereen!

Speciaal voor de jonge coureurs zijn er gloednieuwe kinderkarts. Vanaf 1.35m is het mogelijk om te karten. Voorafgaande aan de activiteit krijgen de kids een uitgebreide briefing waar extra tijd wordt genomen om alles uit te leggen. Zo kan iedereen veilig op weg. Kinderen en volwassenen rijden apart. Wel is het mogelijk om als ouder of begeleider mee te rijden in dezelfde heat.

Voor de echte fanatiekelingen die niet stil kunnen zitten, is aangrenzend aan de horeca van de kartbaan een Arcadehal met de leukste arcadegames voor jong en oud.Prison Island

Ga de strijd aan met collega’s, vrienden of familie! Prison Island daagt je uit door middel van 24 verschillende minigames en -challenges, waarbij meerdere vaardigheden worden getest. De uitdagende cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten. Voor zowel jong als oud zijn, dankzij het teamwerk dat wordt verwacht, de uitdagingen goed te doen!

Het Prison Island complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke cellen jullie uit willen proberen! Je speelt in teams van twee tot vijf personen. Ben je goed in breinbrekers of juist in actieve uitdagingen? Er is hoe dan ook maar één manier om te winnen: Teamwork!

Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden binnen twee tot vijf minuten. Daag je collega’s, vrienden en familie uit in een spannende strijd om de meeste punten uit de verschillende cellen!Toeren op de E-Chopper
Groene parken, uitgestrekte polders en de wind door je haren: rijdend op een E-Chopper ontdek je Zoetermeer op een toffe en actieve manier. Je kijkt je ogen uit van al het moois dat de stad en het Groene Hart te bieden hebben. Op deze gave scooters ben je duurzaam  op weg en zie je er ook nog eens stoer uit.
Er is een mooie groene route voor je gemaakt, waarbij je zowel de stad, als het Groene Hart leert kennen. Onderweg kom je langs de meest verrassende highlights van de stad, zoals Watertoren De Tien Gemeenten, uitkijkpunt De Rozenberg, de Skybar van SnowWorld (op maar liefst 80 meter), boerderij ‘t Geertje en historische korenmolen De Hoop. Onderweg even stoppen voor een drankje of een hapje? Dat kan uiteraard! Onderweg kom je langs leuke terrassen en bijzondere locaties waar je kunt stoppen voor een versnapering. Ontdek de stad en het Groene Hart op een verrassend groene en duurzame manier!

Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles