European Media Partner
Mayra Rijkse GRONDSTOFFEN

Duurzaam en circulair vastgoed

3 vragen aan Mayra Rijkse, Content Director PROVADA

 

Wat betekenen duurzaamheid en circulariteit voor jullie?

“We zijn ons ervan bewust dat in ons vakgebied veel uitdagingen bestaan op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. We moeten een balans zien te vinden tussen mens, omgeving en toekomst. Dit zal terugkeren in de programmering die we organiseren met standhouders en inhoudelijke partners. Hiermee willen we partijen met de bezoekers bij elkaar brengen in de voor hun relevante onderwerpen en daarmee de juiste verbindingen leggen.”

 

Wat is het belang van deze onderwerpen voor de vastgoedsector?

“De vastgoedsector heeft een enorm aandeel in het creëren van een duurzame wereld. Geen partij kan dat echter alleen doen. Er zijn sectoroverschrijdende samenwerkingen nodig om tot duurzame oplossingen te komen, bijvoorbeeld met de energie-, de technologie- en de mobiliteitssector.”

 

Op welke manier zullen de onderwerpen terugkomen tijdens PROVADA?

“Duurzaamheid en circulariteit keren terug in inspiratiesessies, rondetafelgesprekken en workshops. De inspiratiesessie laten zien wat de mogelijkheden zijn, in paneldiscussies gaat het om het delen van ervaringen en mogelijkheden. Zo kunnen we ook weer tot verbinding tussen partijen komen.”

Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles