European Media Partner

Drie vragen aan Simone Poot

Dit jaar zullen velen niet de zomervakantie doorbrengen in het buitenland, maar in eigen land of gewoon thuis. Een goed moment om je huis eens flink op te knappen en je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en trends, zoals een handige kokendwaterkraan voor in de keuken.


Simone Poot, online & mediamanager bij Quooker


Wat zijn de voordelen van kokendwaterkranen?

“Het grootste voordeel van een kokendwaterkraan is dat je direct kokend water uit de kraan krijgt. Dat is superhandig en bespaart veel tijd bij het maken van een kopje thee of het bereiden van een maaltijd. Daarnaast is een kokendwaterkraan de veiligste keuze voor het tappen van kokend water en je bespaart energie.”


Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen van kokendwaterkranen?

“Naast kokend water kan er nu ook gekoeld en bruisend water uit dezelfde kraan komen. Dat scheelt veel gesleep met plastic flessen en is daarmee ook goed voor het milieu. De laatste trend is dat de kokendwaterkranen in allerlei finishes te verkrijgen zijn. Naast standaard chroom en rvs zijn ze er nu ook in zwart, goud en bijvoorbeeld messing patina.” 


Waarom is een kokendwaterkraan een must-have in de keuken?

“Met een kokendwaterkraan heb je direct kokend water bij de hand. Dat bespaart veel tijd. En wist je dat je een kokendwaterkraan gemiddeld zeven keer per dag gebruikt? Dat is veel meer dan andere keukenapparaten. Daarnaast hoef je geen waterkoker of fluitketel meer op je aanrecht te plaatsen, dat staat lekker opgeruimd.” 

Delen

Journalist

Féline van der Linde

Related articles