European Media Partner

Deuren openen met zelf opgewekte energie

De overstap naar een digitaal sluitsysteem maakt een gebouw veiliger maar meestal ook milieu- en gebruiksonvriendelijker. Het Finse green tech bedrijf iLOQ leidt de innovatie in digitale beveiliging die het leven gemakkelijker en duurzamer maakt. 

Jijzelf of je telefoon vormt de sleutel en de toegang tot real-time beheer.

Om een wooncomplex, kantoor of ander vastgoed veilig te houden is een deur een net zo briljante en basale uitvinding als het wiel dat voor transport is. Maar deuren krijgen niet die waardering en kunnen zelfs irritatie opleveren; als je de sleutel niet kunt vinden, ergens moet ophalen of de batterij van een digitale sleutel of cilinder weer eens leeg is. iLOQ heeft een manier ontwikkeld om maximale veiligheid te combineren met gebruiksgemak en minimale impact op het milieu. 


Hoe meer deuren er in gebouwen aanwezig zijn, hoe meer kosten en milieu u kunt besparen. 

De kinetische energie die je zelf maakt door de insteekbeweging van de sleutel, genereert de stroom die de cilinders van iLOQ aandrijft. Of de batterij van je smartphone levert de energie voor de digitale verificatie. Dat is niet alleen slim maar ook milieuvriendelijk. Want hierdoor zijn batterijen of elektriciteitskabels niet nodig, waardoor onderhoudstijd en -kosten verminderen. Alleen al in 2019 heeft iLOQ 30.000 kilo batterijafval bespaard. 


iLOQ is een toonaangevende speler in veilige en duurzaam sluitoplossingen, ontworpen om het leven eenvoudiger te maken.

Een enkele digitale sleutel die alle deuren opent, een smartphone waarop je ter plekke een code ontvangt zodat je geen sleutel hoeft op te halen, een fob of tag aan je sleutelbos of een pincode op een online kaartlezer bij de deur, met iLOQ is de keuze aan jou. Veel gemakkelijker kunnen we veilig niet maken. 


Ontworpen voor maximale veiligheid, minimale administratietijd en milieu-impact, terwijl levensduurkosten afnemen en de vastgoedwaarde toeneemt.

Maximale veiligheid. Door het gebruik van hetzelfde sterk versleutelde systeem dat banken gebruiken voor contactloos betalen. En door doorlopend informatie te delen over gebruikte of verloren sleutels, cilinders en toegangsrechten. Dat garandeert dat het hoogst mogelijke veiligheidsniveau behouden blijft.


www.iloq.nlDelen

Journalist

Related articles