European Media Partner

De ultieme kampeervakantie

3 vragen aan Marco de Kruijf, Eigenaar Gustocamp


Waar vindt de kamperende vakantieganger tegenwoordig belangrijk?

“Kwaliteit en luxe van een accommodatie wordt steeds meer gevraagd. Het zogenoemde ‘glamping’ is hot. En het liefst op een camping met alles erop en er aan. Campings beschikken over steeds meer faciliteiten, van zwemparadijzen en wellnesscentra tot aan een kapsalon. Bovendien moet de stacaravan of luxe tent spik en span schoon zijn en is persoonlijke service van groot belang.”


Hoe wordt een vakantie onvergetelijk voor het hele gezin?

“’Als de kinderen het naar de zin hebben…’ is een veel gehoorde uitspraak van ouders tijdens de vakantieperiode. Maar dat betekent niet dat je de hele vakantie inricht voor je kids. Alle gezinsleden moeten een onvergetelijke vakantie hebben! En wat is er nou heerlijker dan genieten van de kinderen die op de camping lekker in de weer zijn met vriendjes?! Niet alleen in het waterpark, bij de animatie of de georganiseerde activiteiten. Maar ook heerlijk struinen over de camping, wat lekkers halen bij de bakker, met elkaar barbecueën of een spelletje Uno spelen.”


En wat nou als je met een baby op vakantie gaat?

“Dan kun je gebruik maken van stacaravans die beschikken over babyfaciliteiten zoals een commode, babyfoon of flessenwarmer. Ook blijkt dat jonge gezinnen graag logeren in een accommodatie waar buiten speelruimte is voor hun kindje. Dit soort accommodatie is ideaal voor jonge gezinnen die in het voor- of naseizoen van een luxe campingvakantie willen genieten.”


Delen

Journalist

Related articles