European Media Partner

7 musthaves voor de winter

Wie op wintersport gaat, gaat meestal goed voorbereid op reis. Met de onderstaande artikelen wordt jouw vakantie sowieso een succes. 


Veelzijdig, functioneel en comfortabel

Skischoenen met een eenvoudig systeem, die toch extreme prestaties kunnen leveren. De drie verschillende interne leesten (98, 100 en 102 millimeter) zijn zo ontworpen dat ze zo nauw mogelijk aansluiten om de voet en dus aan de eisen van elke skiër kunnen voldoen.


Prijs: vanaf €329,95

Website: www.rossignol.nl


Warm blijven in extreme kou

De hoog functionele baselayers geven atleten de kans optimaal te presteren in milde tot erg koude weersomstandigheden. Door de dubbele laag stof blijf je lekker warm, maar de CoolMax Air technologie zorgt ervoor dat zweet goed afgevoerd kan worden. Optimaal comfort dus!


Prijs: €49,95

Website: www.craftsportswear.com


Sneeuwschuiven zonder moeite

Deze sneeuwfrees maakt de grond tot op de bodem sneeuwvrij. Het is ideaal rondom het huis. Omdat de rubberen vijzen de grond raken, helpen deze de sneeuwfrees vooruit te duwen. Daardoor wordt het sneeuwschuiven wel heel makkelijk gemaakt.


Prijs: €1.169

Website: www.honda.nl


Comfort en 100% UV-bescherming

Een technische skibril met gepolariseerde SINTEC-lens, perfect om hinderlijke schitteringen te elimineren. Daarnaast verhoogt de bril het contrast en het dieptezicht. En de bril is ook nog eens comfortabel door het hypoallergene schuim aan de binnenkant.


Prijs: €129,99

Website: www.sinner.eu


Zonder zorgen de piste af

De nieuwe technologiën in deze helm hebben zich reeds bewezen: de grootsten ter wereld rijden er al mee. Geen zorgen als je met deze helm op de piste afglijdt dus, je bent altijd goed beschermd. Geschikt voor zowel skiërs als snowboarders.


Prijs: €159,95

Website: www.giro.com


Stabiel en innovatief

Dit innovatieve onderstel is voortgekomen uit een nauwe samenwerking met topsport, bewegingsleer en het toepassen van technologische ontwikkelingen. De schaats geeft veel druk zonder stuurvermogen te verliezen en wordt ondanks te hoogte als heel stabiel ervaren.

Prijs: €722

Website: www.viking.nl


Geeft je vleugels

Wereldwijd gewaardeerd door topateleten en prestatiegerichte professionals. Dit drankje is onmisbaar bij outdoor en actiesport-activiteiten. Het houdt je scherp en stelt je in staat om nét dat stapje extra te zetten. Bevat cafeïne en suiker.


Prijs: verschilt per verkooppunt

Website: www.redbull.nl


Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles