We ontkomen er niet meer aan in deze digitale tijden: we brengen steeds meer tijd door achter onze laptops. Of het nu is voor ons werk, om te scrollen door onze socials of online een potje poker te spelen in het beste online casino van Nederland. En dat voelen we aan onze rug, nek, duim, handen en armen. Regelmatig een computerpauze nemen, oefeningen doen, en af en toe een sessie boeken bij de Thaise masseur helpen allemaal. En natuurlijk gebruikmaken van een ergonomische muis.

Door te investeren in een goede ergonomische muis kun je namelijk rug-, nek- en armklachten verminderen. Waardoor je stukken comfortabeler achter je laptop zit. En of je nu kiest voor een trackball, traditionele ergonomische muis of een verticale muis, er is altijd wel eentje die bij jouw specifieke behoeften of pijnklachten past. Dit zijn de vijf beste ergonomische muizen van dit moment.

Logitech MX Vertical

Dankzij zijn unieke verticale ontwerp vermindert de Logitech MX Vertical de spanning op pols en onderarm, door het bevorderen van een natuurlijke handpositie. Daarnaast biedt deze muis geavanceerde tracking en aanpasbare knoppen voor een persoonlijkere ervaring.

Microsoft Sculpt Ergonomic Mouse

Ook deze muis is zo ontworpen dat hij de natuurlijke houding van je hand en pols ondersteunt, waardoor de belasting op je arm wordt verminderd. Ook heeft de Microsoft Sculpt een speciale knop voor het Windows Startmenu en een zogeheten thumb scoop voor extra comfort.

Anker Vertical Ergonomic Optical Mouse

Deze muis biedt een verticale grip die de druk op je pols en onderarm verlicht. Ook heeft de

Anker Vertical Ergonomic Optical Mouse nauwkeurige tracking en een comfortabele pasvorm. Daarmee is deze muis een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve ergonomisch verantwoorde muis tegen een betaalbare prijs.

Kensington Expert Mouse

Gebruik je liever een zogeheten trackball? Dan is de Kensington Expert Mouse zeker iets voor jou. Met zijn grote trackball en scrollring biedt deze muis een nauwkeurige controle zónder dat je je arm hoeft te bewegen. Daardoor is deze muis een uitstekende optie voor mensen met arm- en polsklachten.

Razer Pro Click Ergonomic Mouse

Razer is vooral bekend vanwege zijn gamingmuizen, maar de producent heeft ook een ergonomische muis ontworpen voor professioneel gebruik. De Razer Pro Click Ergonomics Mouse heeft een comfortabele grip en geavanceerde optische sensor. Daarmee biedt deze muis een uitstekende ergonomie voor langdurig gebruik.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>